Massana, Viatges

ESCAPA’T JA!

 

Després de llegir aquest post segur que el teu cap no podrà para der dir-te: fes-ho, escapa’t ja! Sabem que tens personalitat, un esperit curiós i que et vols allunyar d’allò més típic. Vols descobrir nous paisatges, desconnectar, deixar-te endur per l’aventura, i en definitiva, trobar un destí que et sorprengui.

 

 

A vegades pensem que per trobar quelcom Wow hem de viatjar a països llunyans, fer hores i hores d’avió i llegir-no mil guies de viatge per a que tot sigui perfecte. Què et sembla si et diem que a prop de casa pots trobar el pla dels teus somnis? Et proposem 6 hotels espanyols d’allò més originals perquè gaudeixis d’una escapada 10 amb qui tu prefereixis.

Connecta amb la natura

Eco Dome Camping Otro Mundo (Fuente del Taif, Alicante)

En aquest eco-glampig trobaràs la pau que estaves buscant. Desconnecta entre la natura amb comoditat i estil. Sens dubte una opció perfecte para reconnectar amb el teu jo o per escapar-te amb la teva parella.
http://www.otro-mundo.com/DOMES.html

 

Massana et recomana una escapada

Massana et recomana una escapada

Somia sota les estrelles

Mil estrelles la Bastida (Borgonyà, Girona)

No hi ha un pla més romàntic que dormir sota els estels en una d’aquestes meravelloses “bombolles de l’amor”. Escull la teva bubble i prepara’t per contemplar la bellesa del cel estrellat mentre brindes amb la teva persona especial. http://www.milestrelles.com

 

Somia sota les estrelles

Somia sota les estrelles

Escapada zen

Les Cols Pavellons (Olot, Girona)

Atraveix-te amb aquest exclusiu hotel de 5 habitacions amb parets de vidre. Ideal per a relaxar-se i gaudir d el’entorn.
http://www.lescolspavellons.com

 

Si vols una escapada Zen

Si vols una escapada Zen

Luxe oriental

Hotel Cueva (Tardienta, Huesca)

T’imagines dormir en una cova al bell mig del desert? Ara ja ho pot fer al desert dels Monegros, un veritables luxe oriental.
http://www.hotelcueva.com

 

Tot un luxe oriental

Tot un luxe oriental

 

Aventura als arbres

Cabanes als arbres (Arbúcies, Girona)

T’encanta la natura i sempre has somiat en dormir sobre un arbre? Reserva ja la teva cabana a l’arbre i passa uns fantàstics dies envoltat de natura. http://www.cabanesalsarbres.com/es

 

Una escapada romàntica i divertida

Una escapada romàntica i divertida

El luxe de l’evasió

Vivood Landscape Hotel (Benimantell, Alicante)

Si busques calma i exclusivitat, aquest és “the place to be”. Enamora’t de l’espectacular paisatge, gaudeix de les nits estrellades i descobreix preciosos camins durant el dia.
http://www.vivood.com

 

Luxe i diversió assegurades

Luxe i diversió assegurades

 

Tens alguna altre lloc fantàstic?  Afegeix-lo a la nostre lista i no t’oblidis de compartir-lo.

Post Anterior Següent Post

També es podria agradar

No hi ha comentaris

Deixa una Resposta